Fortællekraft

Præcise historier med et tvist kan hjælpe jer til at få ørenlyd i et mediebilllede, hvor mængden af nyheder eksploderer.

Hos østjyske die Wiese får I hjælp til at finde og fortælle jeres bedste og mest overbevisende nyheder og historier.

I får præcise ord, sætninger og billeder, der bakker op om jeres mål, værdier og visioner, og I får hjælp til at blive synlige på den konstruktive måde.

die Wiese ejes af erhvervsjournalist og forfatter Trine Wiese, der er god til at fortælle klokkeklart og medrivende om indviklede stofområder.

die Wiese er registreret som forlag og er anerkendt for at skrive og udgive underholdende erhvervsbøger af høj kvalitet.

Kvalitetsbøger.

Om die Wieses kunder.  

Når en diamantdronning udgiver en bog, hvem vælger hun så som redaktør? Se, Svaret her.

Læs Trine Wieses blog lykkeligtjob.

NY bog om FREJA

Jørgen Hansen - FREJA baner vejen er den underholdende historie om, hvordan FREJA Transport & Logistics A/S over en periode på små 35 år udvikler sig fra to mænd og et par fastnettelefoner til en global logistik- og transportgigant.

FREJA er et levende eksempel på, at det rent faktisk er muligt at udvikle sig til en fremgangsrig global virksomhed og samtidig at opføre sig ordentligt overfor både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. 

Bogen er skrevet af Trine Wiese og udgives i september 2019; både som e-bog og i en trykt version på dansk og engelsk.

Køb e-bogen

Læs om Trine Wieses bøger

Velkommen

En 300 år gammel egetræsdør, malet i okseblod, er det første du møder, når du besøger Priors Hus i Ærøskøbing. Fortællingen om huset og om renoveringen af det finder du i bogen Priors Hus, som Trine Wiese har skrevet for Realdania By & Byg.
Dyk ned i fortællingen her

Sunde Boliger

Sunde Boliger er både udgivet i en trykt udgave og i e-version.

Hvad er meningen med et walk-in-closet for hele familien? Hvad er ideen med at erstatte det ellers så populære åbne køkken med et lukket? Er mekanisk ventilation sundere end naturlig ventilation? Sådan  lyder nogle af de mange spørgsmål om indeklima, som byggeeksperimentet Sunde Boliger i Holstebro søger at give svar på, og som Trine Wiese og Realdania By & Byg fortæller om i bogen Sunde Boliger

Velfærd med omtanke

Storytelling om et rehabiliteringscenter for senhjerneskadede.
Trine er medforfatter.

Ledere og medarbejdere i den fortsat mere komplicerede offentlige sektor har fortjent historier, der belyser, skærer ind til benet og bidrager til både indblik og indsigt.
Ja, der er fx forskel på at lede et sygehus og et slagteri, mener Trine i en klumme i Jyllands-Posten. Læs klummen her

Byudvikling

De fleste bydele i Danmark bliver ikke længere  tromlet igennem, og det har Realdania en stor del af æren for. Læs magasinet om moderne byudvikling fra Realdania By & Byg, som  Trine Wiese har leveret de 16 bærende interviews til. Magasinet blev udgivet i 2018.

 

E-bøger med kant

Børsen gav Den Lykkelige Leder med fire stjerner ud fem.

"Inspiration til et harmonisk liv med ledelse" er varedeklarationen på en bog af Trine Wiese med titlen "Den lykkelige leder". 

Læs Børsens anmeldelse her.
Køb e-bogen her

 

 

Format til en bog?

Horsens - fra fængselsby til oplevelsesby. Skribent: Trine Wiese.

En spændende  velskrevet bog viser, at en leder, en politiker, organisation eller virksomhed ikke er en letbenet døgnflue. Trine Wiese både skriver, interviewer, ghostwriter og er redaktør.

 

Medietække

Advokatteamet hos Kaiser Domino fik sit budskab om et vellykket generationsskifte i medierne med hjælp fra Trine Wiese.

Kaiser Domino Advokatfirma er en af de mange virksomheder, der har fået hjælp af Trine Wiese til at få skrevet og udsendt en troværdig pressemeddelelse.

 

En knivskarp præsentation

Innosurge A/S valgte journalist Trine Wiese og fotograf Jakob Lerche, da virksomheden havde brug for at præsentere  virksomheden professionelt i et lækkert, troværdigt powerpoint. Knivskarpe tekster og flotte fotos er en gave for den virksomhed, der ønsker at appellere til vigtige samarbejdspartnere.
Lej en journalist

 

Kurser, workshops og netværk

die Wiese udvikler og koordinerer kurser, netværk og læringsforløb, der giver god mening og rykker mennesker i en positiv retning.
En workshop eller et kursus ved die Wiese giver både ny energi, udvikling, indsigt og læring . Med die Wiese ved roret kommer forløbet sikkert i mål. Forløbene udvikles og koordineres altid i et tillidsfuldt samarbejde med offentlige myndigheder, den enkelte borger og private samarbejdspartnere.

Aktuelle kurser med CSR-profil
Sunde vaner - øget livskvalitet - Mental styrke. Sundjob ved Randers FC er et nytænkende vækstforløb, der er et resultat af fodboldklubbens ambitiøse CSR-strategi. die Wiese leder projektet for Randers FC og Randers Jobcenter.

Kulturvitaminer er et pilotprojekt, der søger at afdække, hvordan kultur og fællesskab kan medvirke til, at mennesker med mild depression får det bedre. die Wiese koordinerer forløbet for Randers FC og Randers Kommune.

Læs om die Wieses kurser

Læs Trine Wiese karriereportal