Velkommen til die Wiese

OBS! Den 1. august 2021 startede Trine Wiese som erhvervsjournalist hos Jysk Fynske Medier, der som led i en større satsning har igangsat et nyt digitalt erhvervsmedie i Randers - Trines hjemby.


die Wiese er et freelancebureau, der er specialiseret i kvalitetsjournalistik og i at fortælle klokkeklart om komplicerede stofområder.

Virksomheden ejes af den erfarne erhvervsjournalist og forfatter Trine Wiese, der skriver godt og mundret og formår at finde de nyheder og historier i en organisation, der kan sætte en præcis dagsorden og bakke op om en strategi.

Trine skriver skarpe tekster til websites, SoMe-historier og bøger om stærke by-, fag- og virksomhedskulturer. 

die Wiese ligger i Østjylland, samarbejder med en lang række dygtige grafikere og fotografer og løser både opgaver for små virksomheder og store organisationer.

Trine Wiese er også udvikler af og tovholder på kurser og læringsforløb om og med vidensbaseret storytelling.

Kunder

 

   • Ambition som storyteller

    At lade alle de gennemtyggede buzzwords ligge og sætte præcise ord og billeder på, hvad virksomheder, ledere og medarbejdere gør, mener og tilbyder.

  • Passion som leder

    At afklare og fremkalde, hvad der får mennesker til at præstere optimalt, og give dem værdifulde oplevelser og indsigt.

  • Overbevisning som rådgiver og underviser

    At du kun kan rykke mennesker så langt, som du selv har rykket dig. Både som underviser, projektleder, rådgiver og skribent skal du dele gavmildt ud af dig selv, hvis du vil nå i mål.

Vigtig info til kunder og samarbejdspartnere

Den 1. august 2021 starter Trine Wiese som erhvervsjournalist hos Jysk Fynske Medier, der som led i en større satsning igangsætter et nyt digitalt erhvervsmedie i Randers - Trines hjemby.

Der er tale om projektudvikling og erhvervsjournalistik i samarbejde med dygtige mediefolk og dygtige virksomheder.

Det bliver et job på fuld tid, og  diewiese.dk vil derfor gå fra aktiv til passiv.