Veldfærd med mening

Vi skal have fagnørden tilbage på ledelsesgangen. Det skaber mere tilfredse medarbejdere og styrker alt fra undervisning til sygepleje. Det mener Trine WIese, der gennem de seneste ti år har skrevet klummer om ledelse i Jyllands-Posten.

 • Sygehuse under forandring

  Det var en stor og omfattende forandringsproces, da sygehusene i Region Midtjylland fra 2014 og frem implementerede en ny elektronisk patientjournal.

  Både internt og eksternt var der behov for massiv og præcis kommunikation om alt fra 'Hvem gør hvad og hvornår?' til 'Hvad betyder det nye it-system for patienterne?'

  die Wiese hjalp med at udvikle en portal, hvor den vigtige kommunikation og viden blev samlet og delt.

 • Spot på velfærd

  "Der breder sig en erkendelse af, at vi har mistet noget værdifuldt i vores vej mod at cementere ledelse som en faglighed i sig selv."

  Journalistik om ledere og ledelse. Ja, der er forskel på at lede et slagteri og et sygehus, mener Trine Wiese, der har beskæftiget sig med offentlig ledelse i femten år.

  Trine Wiese leverer: Research, idégenerering, personinterviews, journalistiske artikler og klummer om ledere og ledelse.

 • Børneliv

  Fortællinger med glimt i øjet

  Når fortællingen ikke bare er båret af årstal, priser og principper, men derimod af børn fyldt med krudt til at kaste sig ud i livet. Når historien er fyldt af mennesker, der hver dag, de slår øjnene op, gør verden sjovere for en bunke lækre børnehaveunger.
  Så bliver resultatet en værdistærk jubilæumsbog med glimt i øjet. "Fra Verner til Valdemar” 125-års jubilæumsbog for Børnehaven Bredstrupsgade.

  Winther & Wiese leverer:
  Research, personinterviews, koncept&idé, tekstforfatning.
  Lavet i samarbejde med Tegnestuen v/Anne Dyrholm.

  ”Jubilæumsbogen blev modtaget med begejstring af både børn og voksne, så stor ros til jer to.” Leder Charlotte Vognsen, Børnehaven Bredstrupsgade

Storytelling får jer til at rage op

Storytelling om rehabilitering af senhjerneskadede hos Strandgården.

Direktøren med fuld fart på karrieren. Pludselig får han en blodprop i hjernen og må starte helt forfra, med kompetent hjælp fra rehabiliteringscentret Strandgården i Thy. 
Interview med personale, brugere og pårørende fører til fortællinger om, hvordan Strandgården gør en positiv forskel i menneskers liv. Målet med den lille bog er, at  flere får øjnene op for det unikke genoptræningstilbud. 
Wiese kan levere: Research, personinterviews, fokusgruppeinterviews, koncept&idé, tekstforfatning, tryk, layout. Denne er lavet i samarbejde med Annemarie WInther og Ad'er Irene Ø