Spændende businesshistorier

die Wiese, der ejes af erhvervsjournalist og forfatter Trine Wiese, har siden 2007 løst opgaver for en uhyre bred vifte af virksomheder og organisationer.

Ledelse, læring, business og gode fortællinger! Det har været Trine Wieses omdrejningspunkt, fra hun som ung journalist var med til at starte uddannelsesredaktionen på Aktuelt til stillingen som teamchef hos Lederne og det nuværende job som ejer af die Wiese.

Storytelling
Trine arbejder med storytelling i en bred vifte af virksomheder og organisationer, skriver et utal af erhvervshistorier med et forfriskende tvist, ligesom hun er tovholder på workshops for både grønne iværksættere, garvede slagteriarbejdere og ledere, der kæmper med at finde gnisten.

Skarp projektledelse
Hun er en erfaren projektleder og redaktør og er forfatter og medforfatter til en lang række erhvervsbøger. Hun er uddannet dagbladsjournalist ved Danmarks Journalisthøjskole og Politiken. 

Godt medienetværk
Trine har arbejdet som menig journalist hos både Ritzaus Bureau, FTF og Aktuelt og startede som journalist hos Lederne tilbage i 2002. Her var hun i fem år, de seneste fire år som redaktionschef. 

Hjem til Østjylland
Det var i 2007, at Trine flyttede til sin hjemstavn i Østjylland og startede som selvstændig journalist med ledelse, erhvervsstof og storytelling som speciale.

die Wiese har løst opgaver for ...

Naturvidenskabernes Hus.

Freja transport & logistics A/S.

Realdania By & Byg.

Faarup Betonindustri A/S.

Randers FC.

Jyllands-Posten.

Danpo A/S.

Vulkan Dæk A/S.

Region Midtjylland.

Region Nordjylland.

Dansk Sygeplejeråd.

Lærerstandens Brandforsikring.

A1 Consult A/S.

BUPL.

Lederne.

Diamantbroker Katerina Pitzner.

Turbine Business.

VIA.

UCC.

Bestyrelsesformand Lars-Christian Brask.

Raunstrup A/S.

Skiveegnens Erhvervs-og Turistråd.

Randers Kommune.

Væksthus Midtjylland.

Horsens Kommune.

Danske Speditører.

Børnehaven Bredstrupsgade.

Strandgården - et genoptræningscenter for senhjerneskadede.

Hjælp Voldsofre med mange flere.

Til at stole på

Altid ser Wieses fortællinger dagens lys i et tæt og tillidsfuldt samspil mellem redaktør/kunde, journalist og kilde. 

Vi skal alle kunne se hinanden i øjnene, også efter vi har tegnet og fortalt. I Wieses verden får den interviewede altid sine citater til godkendelse før tryk. Akkurat ligesom rådgivningsforløb naturligvis er dybt fortrolige.

Trine Wiese har stor respekt for den frie og uafhængige journalistik, men skal hun boltre sig i sine egne synspunkter, bliver det i den månedlige klumme i Jyllands-Posten.

 

Klummeskribent i Jyllands-Posten

die Wiese er båret af Trine Wieses mangeårige indsigt i og erfaring med ledelse. Fra 2007 til 2018 har hun en gang om måneden skrevet klummer om ledelse, arbejdsliv og storytelling i Jyllands-Posten.

Her en mundsmag ...

Nørden er den gladeste medarbejder

Forskel på at lede et slagteri og et sygehus

Bliv klog af at kigge tilbage

Er der overhovedet nogen, der fatter hvad du siger?

Undgå en ”omvendt Sicilien”


Trine Wieses tilgang til ledelse er ikke-akademisk. Hendes ambition er at bidrage til at få sat præcise billeder og ord på ledelse og derigennem mindske det, hun opfatter, som et bekymrende og eskalerende kommunikationsgab mellem chefer og menige medarbejdere.

Køb Ledelse på jydsk 2.0

 

  • Ambition

    At skære ind til benet i den megen luftige snak om ledelse og business. At lade alle de gennemtyggede buzzwords ligge og i stedet sætte præcise ord, dagligdags eksempler og handling på, hvad I gør og tilbyder.

  • Passion

    At dykke ned i og beskrive, hvad der får mennesker til at præstere optimalt, og hvad der omvendt får dem til at blokere for en positiv udvikling.

  • Overbevisning

    At du kun kan rykke mennesker så langt, som du selv har rykket dig. Både som underviser, projektleder og skribent skal du dele gavmildt ud af dig selv, hvis du vil nå i mål og nyde vejen dertil.