Journalist til leje

Trine Wiese er forfatter til en lang række bøger om stærke by-, fag- og virksomhedskulturer. Hun er tidl. redaktionschef hos Lederne, nyhedsjournalist hos Ritzaus Bureau og er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og Politiken. Siden 2007 har hun haft sit eget freelancebureau i Østjylland og har hjulpet en lang række organisationer og virksomheder med at fortælle skarpt og medrivende. Det sker både som forfatter, projektudvikler og redaktør.

Hos østjyske die Wiese får I kvalitetsjournalistik, og I får hjælp til at finde og fortælle jeres bedste og mest overbevisende nyheder og historier.

I får præcise ord, sætninger og billeder, der bakker op om jeres mål, værdier og visioner, og I får hjælp til at blive synlige på den konstruktive måde.

Igennem die Wiese stiller Trine Wiese sin journalistfaglighed og projektledelse til rådighed for en sympatisk fagpolitisk eller en spændende virksomheds dagsorden. 

Trine er også tovholder på workshops for både grønne iværksættere, garvede slagteriarbejdere og ledere, der kæmper med at finde gnisten.