Journalist til leje

Nogle gange er der for meget bøvl med store bureauer, og så er det befriende med et lille bureau som die Wiese, der bærer det meste!

Igennem die Wiese stiller Trine Wiese sin journalistfaglighed og projektledelse til rådighed for en sympatisk fagpolitisk eller en spændende virksomheds dagsorden. 

En klog redaktør
Trine hjælper jer med at styre et kommunikationsprojekt sikkert igennem fra start til slut. Det kan være en bog eller et magasin, der har gavn af en god redaktør.

En historie skal fortælles
Andre gange er opgaven via storytelling at styrke slagteriarbejderes arbejdsglæde, at få en politiker genvalgt eller at vise, hvad en virksomhed eller organisation kan tilbyde sine kunder og medlemmer.

Ord og billeder på ledelse
Helt andre gange er sigtet at afdække og fortælle om de ledelsesudfordringer, en chefsygeplejerske eller pædagogisk områdeleder bærer rundt på.    

Lidt om Trine Wiese
Hun er tidligere redaktionschef hos Lederne, dagbladsjournalist hos Aktuelt og Ritzaus Bureau og er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og hos Politiken. Siden 2007 har hun haft sit eget kommunikationsbureau i Østjylland og har hjulpet en lang række organisationer og virksomheder med at fortælle skarpt og medrivende. Det sker både som projektudvikler, redaktør og skribent.