Læring og fremdrift

Nyt forløb i 2019. Forløbets koordinator er Trine Wiese.

die Wiese er både en kommunikations- og en kursusvirksomhed med hovedsæde i Østjylland.

En workshop eller et kursus i alt fra storytelling til medietræning ved die Wiese giver både ny energi, læring og kommunikationsværktøjer til ledere og fagspecialister.

die Wiese koordinerer og udvikler derudover beskæftigelsesrettede udviklingsforløb, der altid ledes og koordineres i et tæt, tillidsfuldt samarbejde med offentlige myndigheder, den enkelte borger og private samarbejdspartnere.

To aktuelle kurser med CSR-profil:

Sundjob

Sundjob ved Randers FC er et nytænkende vækstforløb, der er et resultat af fodboldklubbens ambitiøse CSR-strategi. die Wiese leder projektet for Randers FC og Randers Jobcenter.

Kulturvitaminer
Kulturvitaminer er et pilotprojekt, der søger at afdække, hvordan kultur og fællesskab kan medvirke til, at mennesker med mild depression får det bedre. die Wiese koordinerer forløbet for Randers FC og Randers Kommune.

"At vide noget. At kunne noget. Det gør dig mere tilfreds som menneske. Find din niche, øv dig og gør dig umage, så bliver du gladere, både på jobbet og privat. Men i alt for lang tid har vi glemt at slå på tromme for denne livsvisdom." Sådan skriver Trine Wiese i en klumme i Jyllands-Posten. Læs den her 

Læs om teorien Self-Determination. 

Iværksætterforløb

Business Boost for i alt 60 kvindelige iværksættere - et netværksskabende modulopbygget vækstforløb med FB-grupper og kvalificeret sparring fra Annemarie Winther & Trine Wiese. Nye veje til udvikling og vækst blev anvendt og afprøvet undervejs i forløbet. Gennemført i samarbejde med Væksthus Midtjylland.

Danpo-mennesker

Danpo-mennesker - en omdømme-kampagne via storytelling med det formål at styrke medarbejdernes opfattelse af deres arbejdsplads.
Fabriksbesøg, sparring omkring intern kommunikation og formidling. 30 personlige medarbejderinterviews, 30 dobbeltportrætter, som er omsat til 5 bannere og en videofilm til de interne infoskærme. Uden at forstyrre produktionen. Desuden har hver deltager fået sine portrætter som minde fra en sjov dag på jobbet.
Lavet i et samarbejde mellem Winther & Wiese og fotograf Jakob Lerche.

Møder uden gab

Et repræsentantskabsmøde med et forfriskende tvist. Det var, hvad Winther & Wiese tilbød Danske Speditører.

Sådan her svarede de 50 deltagere, da W&W havde styret mødet med både afrapportering, foredrag og paneldebat:

Hvad synes du om paneldebatten?
Meget godt 78,1%
Godt 21,9%

 

Strategisk dialog

En workshop med retoriske øvelser i, hvordan du når din målgruppe. Hvordan overbeviser du alt fra medarbejdere til samarbejdspartnere om, at du skal gå i den retning, du ønsker. Både BUPL-ledere og Tradium-erhvervskonsulenter har afprøvet workshopen, der er udviklet i Winther&Wiese-regi.