Boost

En workshop eller et kursus kan være drænende eller give ny energi og indsigt. Er I mest til sidstnævnte, så få Trine Wiese på som tovholder. 
Læs om teorien Self-Determination. 
Læs om at kunne og at vide

Danpo-mennesker

Danpo-mennesker - en omdømme-kampagne via storytelling med det formål at styrke medarbejdernes opfattelse af deres arbejdsplads.
Fabriksbesøg, sparring omkring intern kommunikation og formidling. 30 personlige medarbejderinterviews, 30 dobbeltportrætter, som er omsat til 5 bannere og en videofilm til de interne infoskærme. Uden at forstyrre produktionen. Desuden har hver deltager fået sine portrætter som minde fra en sjov dag på jobbet.
Lavet i et samarbejde mellem Winther & Wiese og fotograf Jakob Lerche.

Iværksætterforløb

Business Boost for i alt 60 kvindelige iværksættere - et netværksskabende modulopbygget vækstforløb med FB-grupper og kvalificeret sparring fra Annemarie Winther & Trine Wiese. Nye veje til udvikling og vækst blev anvendt og afprøvet undervejs i forløbet. Gennemført i samarbejde med Væksthus Midtjylland.

Strategisk dialog

En workshop med retoriske øvelser i, hvordan du når din målgruppe. Hvordan overbeviser du alt fra medarbejdere til samarbejdspartnere om, at du skal gå i den retning, du ønsker.  Både BUPL-ledere og Tradium-erhvervskonsulenter har afprøvet workshopen, der er udviklet i Winther&Wiese-regi.

Et repræsentantskabsmøde uden gab

Et repræsentantskabsmøde med et forfriskende tvist. Det var, hvad Winther & Wiese tilbød Danske Speditører.

Sådan her svarede de 50 deltagere, da W&W havde styret mødet med både afrapportering, foredrag og paneldebat:

Hvad synes du om paneldebatten?
Meget godt 78,1%
Godt 21,9%

 

Sund, sundere, sundest

Sunde vaner - Øget livskvalitet - Mental styrke. Sundjob er et nytænkende forløb, der støtter 30 ledige, alle over 30 år, i at træffe sundere valg for derigennem at øge selvværd og få mod på  uddannelse eller job. Sammen med et team af dygtige, ambitiøse mennesker skal jeg som projektleder udvikle projektet, drive det og gøre det til en succes. Styregruppen består af Randers FC og Jobcenter Randers.